بیماری های زنان
درباره بیماری های زنان
بیماری های زنان : دستگاه تناسلی خانم ها ، به دلیل پیچیدگی هایی که دارد در معرض مواجهه با طیف وسیعی از بیماری ها ؛ اعم از بیماری های مقاربتی ، عفونت های ادراری ، بیماری های میکروبی و قارچی ، فیبروئیدهای رحمی ، کیست های تخمدان ، زگیل و تبخال تناسلی ، سرطان پستان ، سرطان تخمدان و غیره قرار دارد.
متاسفانه این بیماری ها در صورتی که مورد توجه قرار نگرفته و تحت درمان قرار نگیرند ، می توانند منجر به بروز مشکلات جدی تری شوند.
از این رو باید اشاره داشت که سلامت دستگاه جنسی بانوان از اهمیتی بسیار بالا برخوردار بوده و مراقبت ویژه ای می طلبد.
پزشکی زنان ؛ از اصلی ترین و کلیدی ترین شاخه های علم پزشکی به شمار می رود که به صورت کاملا تخصصی به بررسی مشکلات مربوط به سلامت زنان و همچنین تشخیص و درمان بیماری های زنان می پردازد.
لذا بانوان محترم جهت اطلاع از وضعیت سلامت دستگاه تناسلی خود ، باید سالانه در بازه های زمانی معین به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایند.
بیماری های مقاربتی
توجه داشته باشید که بیماری های مقاربتی ؛ از متداول ترین و شایع ترین بیماری ها در بین بانوان به شمار می روند که طی مقاربت جنسی و به دنبال انتقال عفونت از فرد آلوده به دیگری سرایت می کنند.
به طور کلی از قارچ ها ، ویروس ها و انگل ها می توان به عنوان عامل اصلی بیماری های مقاربتی نام برد که می توانند زمینه ساز بروز مشکلات جدی و حاد شوند.
لازم به ذکر است که چنانچه خانم های باردار به بیماری های مقاربتی و تناسلی مبتلا شوند ، کودک آن ها نیز در معرض خطر قرار خواهد گرفت.
بنابراین زوجین باید توجه داشته باشند که بهترین راه برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های دستگاه تناسلی ، رعایت مراقبت های بهداشتی و اطمینان از سلامت اندام جنسی می باشد.
اگرچه باید اشاره داشت که کاندوم نیز می تواند در پشگیری از انتقال یا انتشار بیماری های مقاربتی اثرگذار باشد ، اما نمی تواند به طور کامل مانع ابتلا به این نوع از بیماری ها شود.